Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тандир – це унікальна піч - мангал, в якій можна приготувати найрізноманітнішу їжу: шашлик, запекти цілком баранячу ногу, птицю, рибу, кролика, перепелів, дичину, креветки, запекти овочі, а також спекти коржі, самсу і піцу.
ЩО ТАКЕ ТАНДЫРНЫЕ ПЕЧІ І ДЛЯ ЧОГО ВОНИ ПОТРІБНІ?Тандир - (він же, тендір, тонір, танур, тиндир, дандир, нандир) -глиняний вогнище, кулястого або кувшинообразного виду, що прийшов до нас із Середньої Азії, Кавказу для приготування різних страв методом запікання. Головною особливістю тандира є те, що приготування страв відбувається не на вогні, а за рахунок тепловіддачі та інфрачервоного випромінювання внутрішньої поверхні: всередину засипаються дрова або вугілля, і розпалюються, після прогорання внутрішні стінки тандира розігріваються до температури 250-400 градусів і утримують тепло тривалий час за рахунок потужної теплоізоляції. Таке температурний вплив сприяє швидкому і корисному приготування їжі.Товсті керамічні стінки, відмінно зберігають температуру. При цьому відбувається рівномірне запікання страви. До речі, найчастіше, вироби з борошна, такі як самса або матнакаш готуються безпосередньо на стінках тонира. Завдяки вогнетривкій глині стінки тандира швидко набирають температуру і довго зберігають тепло. Для приготування кількох страв вам буде достатньо одного розпалювання. Якість приготовлених в тандирі страв, закладається вже на етапі створення тандира. Екологічно чисті матеріали, відсутність будь-яких шкідливих інгредієнтів на всіх етапах побудови тандира. Естетичне задоволення доповнює унікальний малюнок на стінках тандира. Для виробництва тандирів використовують глину, в основному це сорти шамотної або каолінової глини. Крім цього для додання естетичного зовнішнього вигляду, використовуються різні ковані металеві елементи. Такі елементи не лише надають виробу завершений вигляд, але і служать стійкими опорами.Для швидкого прогорання дров у нижній частині вертикального тандира передбачено технологічний отвір, так зване піддувало. Після того як багаття прогорить піддувало закривається спеціальною дверцятами. Важливо, щоб верхня кришка і дверцята піддувала щільно закривалися для максимального збереження температури всередині.
Тандир зроблений з якісної шамотної глини. Вона досить швидко нагрівається, і тривалий час віддає тепло. Завдяки товстим стінкам, на такому тандирі можна готувати відразу декілька годин. Ви можете приготувати кілька страв, для цього можна використовувати підставки і аксесуари, які йдуть в комплекті з моделлю.
Зовні тандир зроблений в Японському стилі. Він має унікальні візерунки. Такий тандир купити можна на подарунок близьким людям, які люблять подорожувати, захоплюється Японською культурою, або просто цінують високий рівень якості і стилю.
Модель має зручні ручки з металу, які дозволяють переносити досить важку піч в інше місце. Сам же тандир стоїть на кованих тренозі, він стійкий до будь-якої поверхні, і надійний у використанні. Така піч прослужить довгі роки.
Купити тандир «Японський» ви можете у нас на сайті. Вибирайте модель, і отримуйте якісну піч. Також ви можете підібрати додаткові аксесуари, які зроблять використання тандира ще простіше.
Комплектність кожної моделі тандира:
- - металеве сталеве кільце (1шт) – призначено для установки тандира під великою кришкою і використовується для приготування страв в казані або підвішування аксесуарів.
- - кочерга (1шт);
- -шампура (6шт);
- -угольница(1шт)
Вага: 65 Кг
Загальна висота : 85 см
Висота без кришки : 65 см
Діаметр: 45 см
Діаметр горловини : 28 см
Товщина стінок : від 6 см
Аксесуари до тандиру: (виготовляються до габаритів конкретного тандира)
- Ялинка - для м'яса і овочів
- Двоярусна сітка
- Трансформер 3в1