Мій кошик
Каталог

Тандир утеплений електричний

Артикул утепленный электрический
В наявності
16 000 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Замовити швидко
Характеристики
Состояние Новое
Наличие колесиков Нет
Тип Тандыр
Материал Шамотная глина
Страна производитель Украина
Комплектация крышкой Есть
Вага 190 кг

Тандир – це унікальна піч - мангал, в якій можна приготувати найрізноманітнішу їжу: шашлик, запекти цілком баранячу ногу, птицю, рибу, кролика, перепелів, дичину, креветки, запекти овочі, а також спекти коржі, самсу і піцу.

ЩО ТАКЕ ТАНДЫРНЫЕ ПЕЧІ І ДЛЯ ЧОГО ВОНИ ПОТРІБНІ?Тандир - (він же, тендір, тонір, танур, тиндир, дандир, нандир) -глиняний вогнище, кулястого або кувшинообразного виду, що прийшов до нас із Середньої Азії, Кавказу для приготування різних страв методом запікання. Головною особливістю тандира є те, що приготування страв відбувається не на вогні, а за рахунок тепловіддачі та інфрачервоного випромінювання внутрішньої поверхні: всередину засипаються дрова або вугілля, і розпалюються, після прогорання внутрішні стінки тандира розігріваються до температури 250-400 градусів і утримують тепло тривалий час за рахунок потужної теплоізоляції. Таке температурний вплив сприяє швидкому і корисному приготування їжі.Товсті керамічні стінки, відмінно зберігають температуру. При цьому відбувається рівномірне запікання страви. До речі, найчастіше, вироби з борошна, такі як самса або матнакаш готуються безпосередньо на стінках тонира. Завдяки вогнетривкій глині стінки тандира швидко набирають температуру і довго зберігають тепло. Для приготування кількох страв вам буде достатньо одного розпалювання. Якість приготовлених в тандирі страв, закладається вже на етапі створення тандира. Екологічно чисті матеріали, відсутність будь-яких шкідливих інгредієнтів на всіх етапах побудови тандира. Естетичне задоволення доповнює унікальний малюнок на стінках тандира. Для виробництва тандирів використовують глину, в основному це сорти шамотної або каолінової глини. Крім цього для додання естетичного зовнішнього вигляду, використовуються різні ковані металеві елементи. Такі елементи не лише надають виробу завершений вигляд, але і служать стійкими опорами.Для швидкого прогорання дров у нижній частині вертикального тандира передбачено технологічний отвір, так зване піддувало. Після того як багаття прогорить піддувало закривається спеціальною дверцятами. Важливо, щоб верхня кришка і дверцята піддувала щільно закривалися для максимального збереження температури всередині.

 

Тандир електричний, який можна використовувати навіть у квартирі. Він живиться від звичайної розетки в 220, витрата електрики невеликий, тому готувати можна хоч кожен день. Ідеальний варіант для ресторанів.

Електричні тандири з'явилися не так давно, але стали гідною альтернативою класичним тандира на дровах. Про їх переваги ви можете дізнатися з нашої статті. Дана модель зроблена з шамотної глини, має товсті стінки, які прогріваються за допомогою електричного нагрівального елемента.

Основна перевага такої моделі – її можна використовувати навіть у квартирі. Немає процесу горіння, відповідно, немає виділення вуглекислого газу. Тепло виходить за рахунок електрики. Такий тандир особливо просто використовувати на кухні в ресторані, якщо заклад не виставляє процес приготування у відкритому доступі.

Тандир електричний нагрівається досить швидко, крім того, пристрій дозволяє підтримувати необхідну температуру тривалий час, особливо, якщо готувати в ньому доводиться цілий день.

Всі електричні елементи надійно захищені, тому ви можете бути впевнені в якості такого пристрою. Тандир електричний готує досить швидко, він місткий, можна відразу робити кілька продуктів.

Купити тандир електричний можна у нас на сайті. Це надійна перевірена піч, яка стильно виглядає як в домашніх умовах, так і в закладі. Оформляйте замовлення на сайті, або телефонуйте за телефонами, вказаними вище.

Комплектність даної моделі тандира:

  • металеве сталеве кільце (1шт) – призначено для установки тандира під великою кришкою і використовується для приготування страв в казані або підвішування аксесуарів;
  • совок (1шт);
  • кочерга (1шт);
  • блок управління;
  • спіраль;
  • електричний шнур;
  • жароотсекатель;
  • номінальна напруга-220В частотою 50-60 Гц,споживана потужність спіралі-3-6 кВт.

 

 

Вага: 190 Кг

Загальна висота : 110 см

Висота без кришки : 90 см

Діаметр: 85 см

Діаметр горловини : 34 см

Товщина стінок : 14 см

 

Аксесуари до тандиру: (виготовляються до габаритів конкретного тандира)

  • Ялинка - для м'яса і овочів
  • Двоярусна сітка
  • Трансформер 3в1

 

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні — 35 грн.

Кур'єром по Києву — 35 грн.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Гарантія від виробника 12 місяців.

Вгору