Мій кошик
Каталог

Тандир модель №1

Артикул Тандыр модель №1
В наявності
3 350 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Замовити швидко
Характеристики
Комплектация крышкой Есть
Вага 76 кг
Состояние Новое
Объем 32 л
Наличие колесиков Нет
Тип Тандыр
Дополнительные материалы Кованый металл
Материал Шамотная глина
Страна производитель Украина

Тандир – це унікальна піч - мангал, в якій можна приготувати найрізноманітнішу їжу: шашлик, запекти цілком баранячу ногу, птицю, рибу, кролика, перепелів, дичину, креветки, запекти овочі, а також спекти коржі, самсу і піцу.

ЩО ТАКЕ ТАНДЫРНЫЕ ПЕЧІ І ДЛЯ ЧОГО ВОНИ ПОТРІБНІ?Тандир - (він же, тендір, тонір, танур, тиндир, дандир, нандир) -глиняний вогнище, кулястого або кувшинообразного виду, що прийшов до нас із Середньої Азії, Кавказу для приготування різних страв методом запікання. Головною особливістю тандира є те, що приготування страв відбувається не на вогні, а за рахунок тепловіддачі та інфрачервоного випромінювання внутрішньої поверхні: всередину засипаються дрова або вугілля, і розпалюються, після прогорання внутрішні стінки тандира розігріваються до температури 250-400 градусів і утримують тепло тривалий час за рахунок потужної теплоізоляції. Таке температурний вплив сприяє швидкому і корисному приготування їжі.Товсті керамічні стінки, відмінно зберігають температуру. При цьому відбувається рівномірне запікання страви. До речі, найчастіше, вироби з борошна, такі як самса або матнакаш готуються безпосередньо на стінках тонира. Завдяки вогнетривкій глині стінки тандира швидко набирають температуру і довго зберігають тепло. Для приготування кількох страв вам буде достатньо одного розпалювання. Якість приготовлених в тандирі страв, закладається вже на етапі створення тандира. Екологічно чисті матеріали, відсутність будь-яких шкідливих інгредієнтів на всіх етапах побудови тандира. Естетичне задоволення доповнює унікальний малюнок на стінках тандира. Для виробництва тандирів використовують глину, в основному це сорти шамотної або каолінової глини. Крім цього для додання естетичного зовнішнього вигляду, використовуються різні ковані металеві елементи. Такі елементи не лише надають виробу завершений вигляд, але і служать стійкими опорами.Для швидкого прогорання дров у нижній частині вертикального тандира передбачено технологічний отвір, так зване піддувало. Після того як багаття прогорить піддувало закривається спеціальною дверцятами. Важливо, щоб верхня кришка і дверцята піддувала щільно закривалися для максимального збереження температури всередині.

 

Тандир – ідеальний варіант для будь-якого гурмана

Для того, щоб зробити правильний вибір східної печі з нею необхідно ближче познайомитися. До її достоїнств можна з упевненістю віднести наступне:

• збереження всіх смакових якостей страв та їх аромату;

• немає необхідності в перевертанні продуктів і використанні маринаду;

• в процесі приготування вся їжа рівномірно прожарюється.

Купуючи тандир потрібно відразу брати до нього і аксесуари. Це може бути як повний комплект, так і окремі елементи. Для різних страв знадобляться певні пристосування. Наприклад, для шашлику шампура, піца і самса вимагає решіток, а ось для рульки або качки кращим варіантом буде "Ялинка". У виготовленні цих елементів використовують спеціальну харчову нержавіючу сталь, абсолютно безпечну для здоров'я. До числа аксесуарів можна віднести чохол, підставку під піч, жароотсекатель та інші.

Ну, а тепер розглянемо більш детально дію тандира. Його робота здійснюється поетапно:

• спочатку здійснюється закладка палива всередині печі (дров або сухих гілок);

• потім знімається кришка відкривається піддувало для створення необхідної тяги;

• за допомогою паперу і дрібних трісок проводиться розпал;

• по мірі згорання палива додаються нові порції (за кольором стінок можна буде визначити температуру нагрівання);

• після згорілих дров тандир накривається кришкою і закривається піддувало(для збереження температури);

• в кінцевому підсумку проводиться завантаження пристосування продуктами для їх подальшої термічної обробки.

Східна піч має зручні параметри, не займає багато місця і дуже зручна в переміщенні. Вона відмінно заміняє мангал і російську піч. Їжа в ній виходить соковита, апетитна і смачна. Якщо ми вас заінтригували, звертайтеся.

 

"Тандир модель №1" виконаний з шамотної глини з дотриманням всіх заводських норм виробництва. Повний цикл виробництва одного тандира становить 3 тижні.

Чим може здивувати ця модель?

  • об'єм 32 л
  • висота 80 см
  • і вага 76±4 кг.

Склавши всі ці характеристики ми отримуємо гарну глиняну піч, в якій можна приготувати велику різноманітність кулінарних шедеврів.

В тандирі ви завжди можете приготувати смачний і соковитий шашлик за 15-20 хвилин, при цьому не маючи великого досвіду мангальщика. Завдяки високій теплоємності витрати палива істотно менше, ніж у мангалу - на приготування тієї ж кількості шашлику йде в 2-3 рази менше дров.

 

 

 

 

Характеристики товару
Обсяг 32 л
Вага 76±4 кг
Висота 80 см
Діаметр 47 см
Діаметр кришки 40 см
Діаметр горловини 28 см

 

Додатково комплектується

  • 2-х ярусний "Сітку", для приготування м'ясного або овочевого гриля,
  • пристосування "Ялинка", на якому Ви можете запекти рульку або качку,
  • чохол і підставку під сам тандир,
  • і багато іншого.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні — 35 грн.

Кур'єром по Києву — 35 грн.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Гарантія від виробника 12 місяців.

Вгору