Мій кошик
Каталог

Тандир модель №5 (Квітка)

Артикул модель №5 (Цветок)
В наявності
4 750 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Замовити швидко
Характеристики
Материал Шамотная глина
Страна производитель Украина
Комплектация крышкой Есть
Вага 125 кг
Состояние Новое
Объем 58 л
Наличие колесиков Нет
Тип Тандыр
Дополнительные материалы Кованый металл

Тандир – це унікальна піч - мангал, в якій можна приготувати найрізноманітнішу їжу: шашлик, запекти цілком баранячу ногу, птицю, рибу, кролика, перепелів, дичину, креветки, запекти овочі, а також спекти коржі, самсу і піцу.

ЩО ТАКЕ ТАНДЫРНЫЕ ПЕЧІ І ДЛЯ ЧОГО ВОНИ ПОТРІБНІ?Тандир - (він же, тендір, тонір, танур, тиндир, дандир, нандир) -глиняний вогнище, кулястого або кувшинообразного виду, що прийшов до нас із Середньої Азії, Кавказу для приготування різних страв методом запікання. Головною особливістю тандира є те, що приготування страв відбувається не на вогні, а за рахунок тепловіддачі та інфрачервоного випромінювання внутрішньої поверхні: всередину засипаються дрова або вугілля, і розпалюються, після прогорання внутрішні стінки тандира розігріваються до температури 250-400 градусів і утримують тепло тривалий час за рахунок потужної теплоізоляції. Таке температурний вплив сприяє швидкому і корисному приготування їжі.Товсті керамічні стінки, відмінно зберігають температуру. При цьому відбувається рівномірне запікання страви. До речі, найчастіше, вироби з борошна, такі як самса або матнакаш готуються безпосередньо на стінках тонира. Завдяки вогнетривкій глині стінки тандира швидко набирають температуру і довго зберігають тепло. Для приготування кількох страв вам буде достатньо одного розпалювання. Якість приготовлених в тандирі страв, закладається вже на етапі створення тандира. Екологічно чисті матеріали, відсутність будь-яких шкідливих інгредієнтів на всіх етапах побудови тандира. Естетичне задоволення доповнює унікальний малюнок на стінках тандира. Для виробництва тандирів використовують глину, в основному це сорти шамотної або каолінової глини. Крім цього для додання естетичного зовнішнього вигляду, використовуються різні ковані металеві елементи. Такі елементи не лише надають виробу завершений вигляд, але і служать стійкими опорами.Для швидкого прогорання дров у нижній частині вертикального тандира передбачено технологічний отвір, так зване піддувало. Після того як багаття прогорить піддувало закривається спеціальною дверцятами. Важливо, щоб верхня кришка і дверцята піддувала щільно закривалися для максимального збереження температури всередині.

 

Тандир – ідеальний варіант для будь-якого гурмана

Для того, щоб зробити правильний вибір східної печі з нею необхідно ближче познайомитися. До її достоїнств можна з упевненістю віднести наступне:

• збереження всіх смакових якостей страв та їх аромату;

• немає необхідності в перевертанні продуктів і використанні маринаду;

• в процесі приготування вся їжа рівномірно прожарюється.

Купуючи тандир потрібно відразу брати до нього і аксесуари. Це може бути як повний комплект, так і окремі елементи. Для різних страв знадобляться певні пристосування. Наприклад, для шашлику шампура, піца і самса вимагає решіток, а ось для рульки або качки кращим варіантом буде "Ялинка". У виготовленні цих елементів використовують спеціальну харчову нержавіючу сталь, абсолютно безпечну для здоров'я. До числа аксесуарів можна віднести чохол, підставку під піч, жароотсекатель та інші.

Ну, а тепер розглянемо більш детально дію тандира. Його робота здійснюється поетапно:

• спочатку здійснюється закладка палива всередині печі (дров або сухих гілок);

• потім знімається кришка відкривається піддувало для створення необхідної тяги;

• за допомогою паперу і дрібних трісок проводиться розпал;

• по мірі згорання палива додаються нові порції (за кольором стінок можна буде визначити температуру нагрівання);

• після згорілих дров тандир накривається кришкою і закривається піддувало(для збереження температури);

• в кінцевому підсумку проводиться завантаження пристосування продуктами для їх подальшої термічної обробки.

Восточная печь имеет удобные параметры, не занимает много места и очень удобная в перемещении. Она отлично заменяет мангал и русскую печь. Пища в ней получается сочная, аппетитная и вкусная. Если мы вас заинтриговали, обращайтесь. 

 

"Тандыр модель №5 (Кирпич)" выполнен из шамотной глины с соблюдением всех заводских норм производства. Полный цикл производства одного тандыра составляет 3 недели.

Чем может удивить данная модель?

  • объем 58 л
  • высота 102 см
  • и вес 125 кг.

Сложив все эти характеристики мы получаем хорошую глиняную печь, в которой можно приготовить большое разнообразие кулинарных шедевров.

Благодаря различным аксессуарам, в тандыре вы приготовите блюда, которые не пригорают и сохраняют свою сочность и пользу. Готовить будет не прямой жар от углей, а жар исходящий от стен разогретого тандыра. Вам всего лишь нужно засекать время нужное для приготовления того или иного блюда.

 

 

 

 

 

Характеристики товара
Объем 58 л
Вес 125 кг
Высота 102 см
Диаметр 62 см
Диаметр крышки 42 см
Диаметр горловины 32 см

 

Дополнительно комплектуется

  • 2-х ярусную “Сетку”, для приготовления мясного или овощного гриля,
  • приспособление “Елочка”, на котором Вы можете запечь рульку или утку,
  • чехол и подставку под сам тандыр,
  • і багато іншого.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні — 35 грн.

Кур'єром по Києву — 35 грн.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Гарантія від виробника 12 місяців.

Вгору