Мій кошик
Каталог

Електрогриль GrandHall E-Grill

Артикул GrandHall E-Grill
В наявності
9 248 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Замовити швидко
Характеристики
Страна производитель Нидерланды
Тип топлива Электричество
Комплектация крышкой Есть
Тип Гриль, барбекю

Електрогриль E-Grill

Електричний гриль E-grill виробництва компанії GrandHall (Нідерланди)

E-grill – це унікальний неприжимной інфрачервоний електричний гриль нового покоління! Цей універсальний настільний переносний гриль розвиває рекордно високу температуру – до 360°C, що порівнянно з температурою роботи газових грилів і вкрай важливо для правильного приготування м'яса і стейків виняткової якості. Працює на електроенергії E-grill дуже економічний і простий в експлуатації, а також неймовірно зручний у використанні. Єдиний у своєму роді серед інфрачервоних электрогрилей E-grill від GrandHall, обладнаний карбоновими трубчастими нагрівальними елементами, які радіально випромінюють інтенсивне тепло в інфрачервоному спектрі. Електричний гриль E-grill мнгновенно розігрівається до максимальної температури, щоб приготувати для Вас соковитий стейк в лічені хвилини і має досить великі розміри, що дозволяє нагодувати членів невеликої сім'ї.

 

  • 1 чавунний деко з антипригарним керамічним покриттям
  • 1 чавунна решітка з антипригарним керамічним покриттям
  • Максимальна температура приготування - 360°C
  • Робоча поверхня гриля 30 x 45 см
  • Знімний піддон жиросборный
  • Тип нагрівального елемента - інфрачервоні карбонові трубки
  • Два трубчастих елемента з вуглецевого волокна потужністю 750 Вт, ресурс - 8000 годин
  • Таймер
  • Перемикач режимів потужності/ вимикач
  • Два режими потужності - 750/1500 Вт
  • Загальна потужність гриля - 1500 Вт
  • Розміри: довжина 55 x глибина 43 x висота 22 см
  • Матеріал виготовлення: нержавіюча сталь, емальована сталь
  • Вага - 12,4 кг

Характерні особливості електричного гриля

E-Grill компанії GrandHall - це по-справжньому потужний інфрачервоний електрогриль. За короткий час E-Grill нагрівається до 360°C градусів. Робоча поверхня нагрівається швидко і рівномірно. Жиросборник зручно виймається і легко чиститься. Електричний гриль E-Grill простий і безпечний в експлуатації. Якщо Ви забули вимкнути свій E-Grill, це не призведе до виникнення проблем – E-Grill від компанії GrandHall відключиться самостійно.

 

 

 

Як працюють елементи E-Grill?

Ефективність інноваційних карбонових нагрівальних елементів, використовуваних в інфрачервоному грилі E-Grill, сягає 95 % (ККД). За рахунок більшого індексу теплопровідності вуглецевого волокна (карбонової нитки), вдалося домогтися зниження споживання електроенергії на 25 %.Трубчасті карбонові елементи випромінюють інтенсивне інфрачервоне тепло, яке посилюється завдяки відображає панелям, встановленим безпосередньо під нагрівальними елементами гриля. Карбонові трубчасті елементи розігріваються до більш високої температури, ніж звичайна электротермическая лампа або ТЕН, при цьому температура жарочної решітки досягає 360°C, що дуже важливо для правильного процесу приготування страв на грилі і в особливості стейків. Карбонові нагрівальні елементи дуже надійні і їх термін служби набагато вище, ніж у галогенових трубок і становить близько 100 000 годин. А значить, E-Grill прослужить Вам довго!

Як працює інфрачервоне випромінювання?

Система приготування їжі електричного гриля E-Grill забезпечує високу теплову потужність за рахунок використання трубчастих елементів, що випромінюють інфрачервоне тепло і відбивачів. Система інфрачервоного випромінювання імітує потік сонячної теплової енергії, коли тепло передається і поглинається об'єктом без фізичного контакту. За допомогою цієї системи теплове випромінювання в інфрачервоному спектрі проникає в продукти більш інтенсивно, що призводить до більш рівною обжарке і більш тривалому утриманню тепла.

У чому полягають переваги?

Звичайний газовий гриль, не обладнаний спеціальним інфрачервоним пальником, в першу чергу, нагріває продукти з допомогою прямої передачі тепла, а в другу чергу, в результаті циркуляції гарячого повітря навколо страви. Цей процес часто призводить до висушування продукту гарячим повітрям. Інфрачервоне випромінювання призводить до протилежного результату, посилаючи тепло інфрачервоного спектру глибоко в продукт і зберігаючи вологу. Цей процес підсилює аромат і утворює соковиту структуру, яку важко повторити з допомогою інших систем приготування їжі.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні — 35 грн.

Кур'єром по Києву — 35 грн.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Гарантія від виробника 12 місяців.

Вгору